Ahad, 26 Jun 2011

Berita Harian: Mutakhir

Berita Harian: Mutakhir


Badminton: Keputusan Terbuka Indonesia

Posted: 26 Jun 2011 03:15 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]JAKARTA: Berikut adalah keputusan perlawanan akhir badminton Terbuka Indonesia di Astora Senayan hari ini.

8 penyokong perhimpunan haram ditahan di Ampang

Posted: 26 Jun 2011 03:06 AM PDT

Mutakhir

KUALA LUMPUR: Polis menahan lapan lelaki di Taman Kosas, Ampang, di sini pagi tadi kerana memakai baju berwarna kuning yang bertulis "Bersih 2.0" dalam tulisan jawi.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, ACP Amiruddin Jamaluddin, berkata semua mereka ditahan atas kesalahan memakai baju berkenaan dan seolah-olah menyokong perhimpunan haram 9 Julai ini.

"Mereka juga didapati mengganggu-gugat ketenteraman orang ramai ketika menunggang motosikal di kawasan terbabit dan berikutan itu kita menahan mereka untuk langkah pencegahan awal," katanya ketika dihubungi hari ini. Amiruddin berkata, semua mereka kini masih ditahan di Ibu Pejabat Polis Daerah Ampang Jaya dan polis akan membebaskan mereka selepas mengambil keterangan.

Difahamkan semua mereka yang dipercayai penyokong parti pembangkang berusia lingkungan 20 hingga 40 tahun itu ditahan di hadapan Majid Taman Kosas kira-kira 11 pagi tadi. - BERNAMA


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan